За нас

Водејќи се од совршенството, најубавите моменти во животот, споделени со луѓето кои имаат значење во вашиот живот, ја емитуваат харизмата на вашето заедништво. Свадбената веселба е чин на ново поглавје во животот, чествување на големиот благослов да се даруво еминентно место покрај себе за избраниот сопатник. Придавајки вакво внимание свадбената веселба и разбирајки ја потребата за издвоивост од ограничениот и монументален избор на сала за ваква свеченост, АСТИБО ПЛАЗА во Штипго нуди вистинскиот избор за луѓе со префинет вкус и инвентивност, за оние кои сакаат луксуз и комфорт, амбиент кој е главниот домаќин на свеченоста, кој посакува топло добредојде со квалитетна услуга и персонал.


Како прв ресторан од ваков вид основан по европски и светски стандарди, АСТИБО ПЛАЗА има за цел да докаже дека вашиот посебен ден треба да биде и остане запаметен како навистина посебен, но и дека луксузноста и квалитетот е она што вие го заслужувате, а не она што треба да го платите по апрецирана цена.


АСТИБО ПЛАЗА ви нуди Кристална сала со капацитет од 750 гости и сопствен паркинг простор.

Posted by Dospel & GanjaParker